2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Öğrencilere malzeme yardımı

ÖĞRENCİLERE SPOR MALZEMESİ YARDIMI

Ağrı Tenis ve Yüzme Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren öğrencilere şapka, şort ve tişörtten oluşan malzeme seti dağıtıldı.

Ağrı'da tenis sporu ile uğraşan 100 çocuğa malzeme yardımında bulunan Ağrı Tenis ve Yüzme Spor Kulübü Basın Sözcüsü Kasım Kaya, bu yardımların devam edeceğini açıkladı. Malzeme yardımı alan çocukların sportif branşlarla ilgili olarak düzenli olarak profesyonel hocalar eşliğinde eğitime tabi tutulacaklarını vurgulayan Kaya, "Sportif başarıların temelinde spor malzemelerinin yeri son derece önemlidir. Bu amaçla kulübümüz bünyesinde bulunan başta tenis olmak üzere basketbol, voleybol ile uğraşan sporcularımızın her türlü malzeme ihtiyacını karşılamaya ve bu sporların Ağrı'da üst seviyelere çıkması için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Son olarak İzmir Cup Turnuvası'nda 2. ligde mücadele eden sporcularımızın 64 kişi arasından ilk 8'e girmeleri bunun en belirgin örneğidir. Ağrı'da tenisin ve diğer branşlarımızın bu kadar kısa zamanda şaha kalkması gençlerimiz ve çocuklarımızın gelecekteki başarılarını gösterir niteliktedir" dedi.

Ailelerin büyük ilgi gösterdiği Ağrı Tenis ve Yüzme Spor Kulübü'nün malzeme dağıtımı töreninde, çocukların aldıkları spor malzemeleriyle oldukça mutlu oldukları gözlemlendi.

ÖĞRENCİLERE SPOR MALZEMESİ YARDIMI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2010 Salı 15:27:00
Güncelleme :5 Ekim 2010 Salı 15:40:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?