4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Öğrencilere uygulamalı trafik eğitimi

Ağrı Emniyet Müdürlüğü ekipleri, öğrencilere trafik dersini uygulamalı olarak anlatırken yol geçişinde güvenliklerini de sağlıyorlar.

İl Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, 100. Yıl Mahallesi'nde bulunan Murat İlköğretim Okulu öğrencilerine yolun karşı tarafına nasıl geçileceği konusunda eğitici derslerini uygulamalı bir şekilde gösteriyorlar. Ekipler, öğlen ve akşam saatlerinde hem okuldan çıkan 600 öğrencinin yoldan geçmelerine yardımcı olurken, hem de üstgeçidi bulunmayan okul yolundan öğrencilerin geçişlerini sağlıklı bir şekilde yapmaları için trafik akışını düzeliyorlar. Alınan karar doğrultusunda, Ağrı Belediyesi tarafından okulun önünden geçen E-80 karayolu na üst geçit yapılacağını belirten ekipler, o tarihe kadar her gün okul dağılış saatlerinde öğrencilere eğitim verilirken, can güvenliklerini de sağladıklarını söylediler.

Bazı küçük öğrencileri polisler kucaklarında taşıyarak yolun karşısına geçirirken, veliler çocuklarının güvenliği için çaba gösteren ekiplerin uygulaması karşısında memnuniyetlerini dile getiriyorlar.

.
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2008 Salı 14:27:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
socrates IP: 88.244.194.xxx Tarih : 1.04.2008 20:13:07

Öyle bir milletiz ki yapma denilen herşeyi yapıyoruz.Üstgeçit yapılsa bile halkımız bundan ne kadar yararlanır bilemem.Yine de ekiplerimize Ağrı halkı adına teşekkür ediyorum.Daha çok eğitime ihtiyaç var ama kimse bunu önemsemiyor.