4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Öğretmenlerden müzik şöleni

Patnos ilçesinde görev yapan öğretmenlerden oluşan müzik topluluğu tarafından Ağrı Halk Eğitim Merkezi'nde bir konser düzenlendi.

Türk Sanat ve Türk Halk Müziği konserini, Ağrı Valisi Mehmet Çetin, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, vali yardımcılarından Ahmet Altunbaş ve Mehmet Ali Sağlam ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Patnos Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen gecede öğretmenler korusunun şefliğini Ahmet Çelik yaptı. Öğretmenler korusu söyledikleri şarkılarla izleyenlere keyifli dakikalar yaşattılar. Koro ve solo şarkıların seslendirildiği konserin birinci bölümünde Türk Sanat Müziği ikinci bölümde Türk Halk Müziği konseri verildi.

Program sonunda bir konuşma yapan Vali Mehmet Çetin "Bu tür organizasyonların devamının gelmesi için elimizden gelen bütün desteği sunmaya hazırız. Böyle bir gece hazırladıkları için öğretmenleri tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2008 Perşembe 13:10:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali eren IP: 78.167.168.xxx Tarih : 19.06.2008 21:35:14

BU TÜR İŞLER PATNOS İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SALİH ESKİN İN BAŞARILI ÇALIŞMALARININ MEYVESİDİR. KENDİSİNİ KUTLAR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.