4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Öğretmenlere yıl sonu pikniği

Ağrı'nın Hamur ilçesinde ilk ve ortaöğretim okullarında görev yapan öğretmenler kaymakamlık tarafından organize edilen piknik ile bir yıllık yorgunluklarını atmaya çalıştı.

Eğitim öğretim yılı sonu nedeniyle Hamur Kaymakamı Cengizhan Yılmaz tarafından ilçe merkezi ve köylerde görev yapan öğretmenler için piknik düzenledi. Yoğunhisar mesire alanında düzenlenen pikniğe katılan yaklaşık 200 öğretmen, gönüllerince eğlenerek stres attı.

Pikniğe katılan bazı öğretmenler gruplar halinde ağaç gölgelerinde oturup dinlenirken, bazıları ise gitar ve saz eşliğinde eğlendi. Müzik eşliğinde eğlenen öğretmenler daha sonra oluşturdukları takımlarla voleybol maçı yaptı.

Kırlarda doyasıya koşan ve yorulan öğretmenler kurulan mangalların başına geçerek piknik yaptı.

Gruplar halinde piknik alanında oturan öğretmenleri ziyaret eden Hamur Kaymakamı Cengizhan Yılmaz, öğretmenlerle oturup sohbet etti.

Kaymakam Yılmaz, öğretmenlerin başarılı ve yoğun çalışmalarla geçirdikleri bir eğitim yılı sonunda beraber olmayı planladıklarını ve bunun için en uygun yer olan Yoğunhisar mesire alanını tercih ettiklerini belirterek, "Büyük fedakarlıklarla bir eğitim öğretim yılını daha bitiren öğretmenlerimizle bir gün dahi olsa birlikte olmak ve tayini çıkanlarla vedalaşmak üzere böyle bir etkinlik yaptık" dedi.

Piknikte eğlendiklerini ve stres attıklarını belirten öğretmenler ise bu davranışından dolayı Hamur Kaymakamı Cengizhan Yılmaz'a teşekkür ettiklerini ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2008 Pazar 12:39:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?