4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Okullara spor malzemesi

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın 163. kuruluşunun yıldönümü dolayısıyla okullara spor malzemesi dağıtıldı. 

Diyadin Emniyet Amirliği tarafından ilçede eğitim veren 10 okula, toplam 55 adet futbol topu, 31 adet voleybol topu, 9 çift kale direği, 2 çift voleybol direği ve filesi, 15 adet forma ve 13 adet eşofman dağıtıldı. 14 Nisan İlköğretim Okulu'nda yapılan dağıtım törenine İlçe Kaymakamı Ali Arıkan, Belediye Başkanı Seyfettin Yaşlı, İl Gençlik ve Spor Müdürü Ayhan Yıldırım, Emniyet Amiri Hayri Özdemir, Milli Eğitim Müdürü Harun Yaşar, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Dağıtılan malzemeleri protokol üyelerinin elinden okulları adına alan öğrenciler, kendilerine teşekkür ettiler. 

Malzeme dağıtım töreninde bir konuşma yapan Emniyet Amiri Hayri Özdemir, kendilerine verdiği destekten dolayı Kaymakamı Ali Arıkan, Belediye Başkanı Seyfettin Yaşlı ve iş adamı Ömer Bakır'a teşekkür etti. 

Protokol üyeleri törenin ardından Diyadin Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nun (YİBO) anasınıfına giderek, öğrencilere boyama kitabı, boyama kalemi ve hikaye kitabı gibi hediyeler verdiler.

.
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2008 Pazar 11:25:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?