4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Olaylı maça Valilik el koydu

Ağrı Valisi Yusuf Yavaşcan, hafta sonu oynanan Yeni Patnosspor- Ağrıspor maçında çıkan olayları kınadıklarını konuyla yakından ilgilendiğini açıkladı. Vali Yavaşcan "Bundan sonraki maçlarda daha duyarlı olacağız" diye konuştu.

Valilik toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısı ile gündemdeki konuları değerlendiren ve olaylı maçta İHA Muhabiri Ahmet Genç’in darp edilmesinin kendilerini derinden üzdüğünü belirten Yusuf Yavaşcan, olayla ilgili tahkikatın başladığını söyledi.

Futbolun şiddet olmadığını bundan sonra oynanacak tüm maçların kayda geçeceğini belirten Vali Yavaşcan "Bundan sonraki maçlarda daha duyarlı olacağız. Çıkan olaylarda basın mensuplarına saldırılması bizi gerçekten üzmüştür. Görevleri olayları görüntülemek olan bu insanlara saldırlmasına anlam veremiyoruz. Bu konuda gerekli talimatlar verildi ve çalışmalar başlatıldı" dedi.

Yine İHA Muhabiri Ahmet Genç’in darp edilmesi olayı ile ilgili Türkiye Gazeteciler Federayonu Genel Başkanı Nazmi Bilgin Ağrı Valiliğine gönderdiği faksta bu olayların kendilerini derinden üzdüğünü olayla ilgili gerekli duyarlılığın gösterilemesi ve yasal işlemlerin başlatılması gerektiğini vurguladı.

Servet Arslan-KENTHABER/Ağrı
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2005 Perşembe 10:46:06
Güncelleme :3 Şubat 2005 Perşembe 10:50:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?