2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Osmanağaoğlu'na büyük ödül

TUTAK YILIN BAŞARILI BELEDİYELERİ ARASINDA GİRDİ

Ağrı'nın Tutak ilçesinde yaptığı işler ve insani ilişkilerle halkın takdirini toplayan Belediye Başkanı Bülent Osman Osmanağaoğlu, Meclis Haber Dergisi'nin yaptığı ödül töreninde 'Yılın Başarılı Belediye Başkanı' seçildi.

Tutak ilçesinde 2 dönem belediye başkanı seçilen ve yaptığı başarılı işlerle beğeni toplayan Bülent Osman Osmanağaoğlu, Ağrı'yı gururlandırdı. Yapılan araştırmada yılın başarılı başkanları arasında yer alan Osmanaağaoğlu, ödülünü alarak Ağrı'ya döndü.

Ankara Sürmeli Otel'de gerçekleşen ödül töreninde yılın devlet adamı ödülüne Başbakan Recep Tayyip Erdoğan seçilirken, yılın başarılı belediye başkanları ödülüne ise Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhasaki, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Ağrı Tutak Belediye Başkanı Bülent Osman Osmanağaoğlu, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ve Çaycuma Belediye Başkanı Mitat Gülşen seçildi.

"AĞRI'YI TEMSİL ETMEKTEN GURUR DUYDUM"

Ödülünü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Aksu'nun elinden alan Başkan Osmanağaoğlu, daha sonra Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un daveti üzerine genel merkez binasına geçti. Başkan Osmanağaoğlu'nu tebrik eden Genel Başkan Kurtulmuş, yakaladığı başarının devamını diledi.

Ödülünü Ağrı adına almaktan büyük gurur ve onur duyduğunu belirten Tutak Belediye Başkanı Bülent Osman Osmanağaoğlu, bu başarıda tüm ekibinin katkısı olduğunu söyledi. Ülke genelinde anket ve elektro posta ile yapılan oylamada böyle bir sonucun çıkmasının kendilerini oldukça sevindirdiğini dile getiren Osmanağaoğlu, "Türkiye'de bu kadar belediye arasından çıkıp bu ödülü almak bizim için oldukça anlamlı oldu. Bu ödül bizi iyice kamçıladı. Halkımızla iç içe olmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu ödülün sorumluluğun bilincinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

"BAŞARININ SIRRI İLETİŞİM"

Aldığı ödülü tüm Ağrı halkına yeni yıl hediyesi olarak armağan ettiğini ifade eden Osmanağaoğlu, "2 dönemdir Tutak halkına hizmet etmenin onuru ve mutluluğunu yaşıyorum. Çok kıt imkanlarla ilçemize hizmet etmeye çalışıyoruz. Buna rağmen halkımızdan hiç kopmayarak yaptığımız tüm işlere onları ortak ediyor ve yanlarında olmaya çalışıyoruz. Bizim için en önemli icraatımız, halkımızla kurduğumuz iletişimimizdir. Bizi başarıya taşıyanda budur" şeklinde konuştu.

TUTAK YILIN BAŞARILI BELEDİYELERİ ARASINDA GİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 20:06:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?