4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Özcan Yıldırım artık engelsiz

Taşlıçay Kaymakamı M.Şamil Horasanlı’nın girişimleriyle geçirdiği bir dizi ameliyatın ardından evine döndü.

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesine bağlı Aras Köyünde, bir ayağı doğuştan sakat olan Özcan Yıldırım’a 10 Kasım tarihinde, Taşlıçay Kaymakamı M.Şamil Horasanlı yardım elini uzatarak, öğrencinin ameliyat ve tedavi masraflarını üstlenmişti.

Doğuştan sağ ayağı bilek kısmından sakat olan Taşlıçay YİBO altıncı sınıf öğrencisi Özcan Yıldırım(11) okula gidiş gelişte yürümekte sıkıntı yaşaması üzerine kaymakam Mehmet Şamil Horasanlı devreye girerek, Erzurum Aziziye Araştırma Hastanesi Ortopedi Servisi'nde gerçekleştirilecek ameliyatla Yıldırım'ın normal yürüme yeteneğine sahip olabileceğini söylendiğinde, bunun üzerine Kaymakam Horasan'lı, engelli Yıldırım ve annesi Fatma Yıldırım'a Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı fonundan nakdi para yardımında bulunarak, Aziziye Araştırma Hastanesi Ortopedi Servisi'nde tedavi altına alınan Yıldırım'a yapılan operasyonla eski sağlığına kavuştu. 

Özcan Yıldırım evine dönmesi üzerine Taşlıçay Kaymakamı M.Şamil Horasanlı ve Taşlıçay Yibo Müdürü M.Sebih Polat birlikte, Özcan’ı evinde ziyaret etti. Verilen söz üzerine alınan bisiklet ve futbol topu Özcan’a verildi. Taşlıçay Kaymakamı M.Şamil Horasan’ın Beşiktaşlı olduğunu öğrenen Özcan, “Kaymakamım hangi takımı isterse o takımı tutacağını söyledi.

Özcan Yıldırım, “Sağlığıma kavuşmamda emeği geçen Taşlıçay Kaymakamı M.Şamil Horasanlı, Taşlıçay Yibo Müdürü M.Sebih Polat, öğretmenlerime ve Prof Dr. Naci Ceviz’e teşekkür ediyorum. diyerek mutluğunu dile getirdi.

Recep Çirik / Ağrı KENTHABER
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 01:36:17
Güncelleme :22 Aralık 2008 Pazartesi 12:39:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?