5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Özel Nizamiye'den yıl sonu gecesi

Ağrı Özel Nizamiye İlköğretim Okulu öğrencilerinin düzenlediği yılsonu programı Halk Eğitim Merkezi'nde izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Programdaki tüm oyunların 1, 2,3, 4.sınıf öğrencileri tarafından hazırlanması velilerin takdirini kazandı. Programda Özel Nizamiye İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Çelikkaya'nın açılış konuşmasının ardından, tanıtıcı slayt gösterisi, şiirler, monologlar, skeç gösterileri sunuldu.

Çalışmada katkısı bulunan öğretmenlere, gayretlerini ortaya koyan öğrencilere ve destekleriyle yanlarında olan velilere teşekkür eden Ahmet Çelikkaya, kendini gerçekçi bir gözle algılayan, hem kendini hem de başkasını olduğu gibi kabul edebilen, insanı sadece insan olduğu için seven, değişmeye ve gelişmeye açık, sanattan zevk alan, geniş bir dünya görüşüne sahip, çalışan, düşünen, üreten, paylaşan, vatan ve millet sevgisi ile dopdolu, sevecen, hoşgörülü ve diyaloga açık bir nesil yetiştirmek için eğitim ve öğretime devam ettiklerini belirtti. 

Sahnede rol alan öğrencilerin birbirinden güzel skeçleri izleyenleri hem güldürdü hem düşündürdü. Çocuklar yapmış olduğu rollerle tiyatroculara adeta taş çıkarttı. Minikler tarafından ezberden okunan şiirler dinleyenlerden büyük alkış aldı.

Ağrı Özel Nizamiye İlköğretim Okulu öğrencilerinin düzenlediği yılsonu programına İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Koçak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müfettiş Başkanı Zakir Polat, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bekir Taştan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü müfettişler ve kamu kurum müdürleri katıldı

AĞRI HABER MERKEZİ /KENTHABER
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2009 Pazartesi 15:23:45
Güncelleme :26 Ocak 2009 Pazartesi 15:54:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?