4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Özürlü vatandaşlar valiyi protesto etti

Ağrı’da ’3 Aralık Dünya Özürlüler Günü’ nedeniyle Vali Vekili Asım Alkan’ı ziyaret etmeye giden özürlüler, yaklaşık yarım saat süren bir beklemenin ardından, durumu protesto ederek Valilik’ten ayrıldılar.

Basın mensupları ile birlikte Vali Vekili Asım Alkan’ı ziyarete giden bir grup özürlü, görüşmek için sıranın kendilerine gelmesini beklediler. Vali Vekili Alkan’ın yoğun telefon trafiği nedeniyle yaklaşık yarım saat kapıdan beklemelerine rağmen içeriye giremeyen Kamu-Sen Ağrı İl Temsilcisi Kamil Taşdemir ve beraberindeki 4 özürlü, olayı protesto ederek Valilik makamından ayrıldılar.

Olayı protesto ettiklerini belirten Taşdemir, özürlülere bu günde bile gereken değerin verilmediğinden yakındı. Özürlüler Günü olmasına rağmen Ağrı’da onlara yönelik hiç bir şey yapılmadığı ve engelli olan bu vatandaşların kapı önlerinde bekletildiğini ileri süren Taşdemir, "Her zaman olduğu gibi bu gün de özürlü vatandaşlarımıza istenilen ilgiyi gösteremedik. Vali Vekilimiz, engelli bu vatandaşlarımızı kapı önlerinde bekleterek, onların beklediği değeri vermemiştir. Bizlerde bu vatandaşlarımızla beraber Vali Vekilimiz Alkan’ın bu tutumunu protesto ettik" dedi.

ağrı
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2004 Cumartesi 10:54:52
Güncelleme :15 Aralık 2004 Çarşamba 13:33:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?