2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Parke fabrikası üretime başladı

AĞRI BELEDİYESİ PARKE FABRİKASI ÜRETİME BAŞLADI

Ağrı Belediyesi tarafından bu yıl kurulan Parke Üretim Tesisi parke üretimine başladı.

Ağrı Dambat yolu üzerinde kurulan ve yıllık 400 bin metrekare parke taşı üretmesi beklenen fabrikada ilk parke taşları çıkarıldı.

Bu tesisle Ağrı'da yolu bozuk cadde ve sokak bırakmayacaklarını belirten Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, 100 bin metrekare parke taşı ile bu fabrikanın kendini amorti edeceğini söyledi. Kısa bir süre sonra resmi açılış töreni yapacaklarını ifade eden Başkan Arslan "Ağrı Belediyesi'ne yeni bir tesis kazandırdığımız için mutluyuz. Bu fabrikamız sayesinde mahalle ve sokakları

çamurdan kurtaracağız. Üretimimiz hızla devam ediyor. Artık dışa bağımlı yaşamayacağız. Dışardan parke taşı almayacağız" dedi.

Kar yağıncaya kadar çalışmaların hız kesmeden devem edeceğini dile getiren Başkan Arslan "Hedefimiz 2013 yılında ilimizin alt ve üst yapı sorununu çözerek asfalt tesisimizi kurmaktır. Kardeş belediye anlaşması yaptığımız İran'ın Maku kentinden alacağımız asfalt tesisi ile 2013 yılında şehrimizin yollarını asfaltlamayı hedefliyoruz. Yeni tesisimiz tüm halkımıza hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

AĞRI BELEDİYESİ PARKE FABRİKASI ÜRETİME BAŞLADI
AĞRI BELEDİYESİ PARKE FABRİKASI ÜRETİME BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2010 Cuma 10:22:03
Güncelleme :22 Ekim 2010 Cuma 16:51:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Turan Beyaztaş IP: 81.215.107.xxx Tarih : 25.10.2010 13:09:55

Kurum veya kuruluşlar parkeden vazgeçip alsvata geçiyor. Bizim büyük köy olduğu için parke sisitemine gödüyor. Vurgunu başka türlü yapılmıyor....