2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Patnos'a 'Halk Ekmek Fabrikası'

PATNOS HALK EKMEK FABRİKASI'NA KAVUŞTU

Ağrı'nın Patnos ilçe Belediye Başkanlığı tarafından yaptırılan 'Halk Ekmek Fabrikası' düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Davul ve zurnalar eşliğinde yapılan açılış öncesinde konuşan Patnos Belediye Başkanı Yusuf Yılmaz, ilçe halkının ekmeği ile hiçbir zaman oynatmayacağını söyledi. Seçim öncesi verdikleri vaatleri gerçekleştirdiklerini vurgulayan Yılmaz "Seçim propagandası yaparken ne demişsek hedeflerimize tek tek ulaşıyoruz. Bu yüzden sevinç ve gurur içindeyiz. Bizler seçilirken verdiğimiz sözlerden hiç bir zaman taviz vermedik. Halkımızın çıkarı doğrultusunda hareket ediyoruz. 2011yılında kendi yeni hizmet binamızda hizmet vereceğiz" dedi.

Patnos'ta ekmek fiyatının 60 kuruş olduğunu bunun çevre il ve ilçelerde olmadığına dikkat çeken Başkan Yılmaz "Açmış olduğumuz Halk Ekmek Fabrikamızda ekmeğin tanesini maliyetine 35 kuruşa satacağız. Halk ekmek fabrikasında çıkan ekmeği bakkal, market, lokanta gibi işletmelere vermeyeceğiz. Belediyemizin belirlemiş olduğu 8 noktada bu satış yapılacaktır. Şimdiden açılışını yaptığımız ekmek fabrikamızın Patnos'a ve fakir halka umut olması dileği ile hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Açılış kurdelasının Başkan Yusuf Yılmaz tarafından kesilmesinin ardından halka bedava ekmek dağıtıldı. Ekmek dağıtımı halk arasında izdihama neden oldu. Açılışa BDP Meclis üyesi Nasır Aras, Malazgirt Konakkuran Belediye Başkanı Kemal Çetin, BDP Ağrı il yöneticileri katıldılar.

PATNOS HALK EKMEK FABRİKASI'NA KAVUŞTU
PATNOS HALK EKMEK FABRİKASI'NA KAVUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2010 Cuma 19:29:00
Güncelleme :21 Mayıs 2010 Cuma 19:56:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?