5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Patnos'ta 2 ayrı kaza: 4 yaralı

Ağrı'nın Patnos ilçesinde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Ağrı istikametinden Patnos ilçesine doğru seyreden Y.T. yönetimindeki 34 DK 7713 plakalı özel otomobil, önündeki minibüsü sollamaya çalışırken direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı. Olayda otomobil içerisinde bulunan Y.T., Y.D. ile Ö.A. hafif yaralanarak Patnos Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan Bitlis istikametinden Patnos istikametine doğru seyir halinde olan ve düğünden geldiği öğrenilen F.O. idaresindeki 34 FC 1822 plakalı özel otomobil, yolun ortasında dönmeye çalışan ve henüz sürücüsü belirlenemeyen 04 P 2745 plakalı kamyona çarptı. Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmazken, her iki araçta da büyük ölçüde maddi hasar meydana geldi. Kazada otomobil sürücüsü F.O. ayağından hafif yaralanırken, her iki araç sürücüsünün akrabaları tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine olay kavgaya dönüştü. Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle kavga daha fazla büyümeden önlendi. Kaza sonrası olay yerinden kaçan kamyon şoförünün yakalanması için çalışmalara başlandığı ve olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2009 Cumartesi 23:07:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?