4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Patnos'ta anfi tiyatro

Ağrı'nın Patnos ilçesinde bölgenin ilk anfi tiyatrosu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından kuruluyor.


Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklamada bulunan Okul Müdürü Veysi Durak, pansiyon binasının yanındaki yaklaşık 2 bin metrekarelik atıl durumdaki boş arsayı 300 kişilik anfi tiyatro ve park olarak hizmete sokacaklarını söyledi. Bu sayede okulda yatılı kalan öğrencilerinin boş zamanlarında bu alanı kullanacaklarını anlatan Durak "Yapacağımız anfi tiyatro ve parkın tasarımı, yapımı ve çevre düzenlemesi okul idaresi, öğretmenleri, öğrencileri ve çalışanlarının katkılarıyla gerçekleştiriliyor.

Hiçbir işçiliği dışarıdan temin edilmedik. Yaklaşık 20 bin liraya mal olan çalışmayı kendi bütçemizden karşıladık. Bu çalışmayı dışarıdan birine yaptırsaydık yaklaşık 60 bin liraya mal olacaktı. Okulumuzun mezuniyet töreniyle birlikte anfi tiyatromuzun da açılışını yapacağız" dedi.


Okul Müdürü Veysi Durak, "Yeni yapılan park ve anfi tiyatro alanında 4 adet kapalı kamelya, orta fıskiyeli havuz, parkın alt zemini komple doğal sal taşı ile kaplanılmış olup öğrencilerimizin hizmetine girecektir" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2009 Çarşamba 16:12:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
watansever IP: 78.169.10.xxx Tarih : 10.06.2009 22:46:31

SAYIN durak a bu başarılı ve emek gerektiren hizmetinden dolayı ne kadar teşekkür edilse azdır açılışınıda 2 yıldır hizmete muhtaç kalmış patnos millet vekili Hanifi alır yaparda hiç olmazsa kendine tutaçağı bir dal edinir.