5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Patnos'ta bilgi yarışması

Ağrı'nın Patnos Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi.

Okulun 10'uncu sınıfları arasında düzenlenen bilgi yarışmasında jüri üyeliğini okul öğretmenleri yaptı. Okuldaki 7 sınıfın temsilcilerinin katıldığı yarışmada öğrencilere, matematik, tarih, Türkçe, din kültürü, milli güvenlik, coğrafya ve genel kültür kategorilerinden toplam 25 soru soruldu. Zaman zaman büyük heyecanın yaşandığı yarışma sonunda birinciliği 74 puanla G sınıfı elde ederken, ikinciliği 72 puanla E sınıfı, üçüncülüğü ise 64 puanla F sınıfı kazandı. Yarışmada dereceye girenlere çeşitli hediyeler verilirken, okulda ayın öğrencisi seçilen Ayhan Sarıyel'e de ödül verildi.

Ödüllerin verilmesinin ardından bir konuşma yapan Okul Müdürü Veysi Durak, yarışmanın zevkli geçtiğini dile getirerek, bu tür aktivitelerle öğrencilerin kendilerini yenilediğini ve sınav stresini üzerlerinden attığını belirtti.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 17:58:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
m.emin YİĞİT IP: 78.187.45.xxx Tarih : 9.03.2009 11:39:32

bu bilgi yatrışmasını yaptığınız için te.şekür ederim.bu arada ben yeşilçimen mah.muğhtar adayı muzafer YİĞİT.in oğluyum.seçildiğimizde yeşilçimene büyük hizmet vereceğiz . KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN......