5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Patnos'ta trafik kazası: 3 yaralı

AĞRI'DA TRAFİK KAZASI, 3 YARALI

Ağrı'nın Patnos ilçesinde traktöre arkadan çarpan bir otomobil içindeki 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre ilçe merkezinden Suluca köyüne giden Dursun Pilgi yönetimindeki 04 P 0975 plakalı otomobil, İkram Uysal yönetimindeki 04 P 0741 plakalı traktöre Sanayi Kavşağı yakınlarında arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisi ile her iki araçtan savrulan parçalar olay yerini savaş alanına çevirdi, Ağrı-Van karayolu bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Kazada, otomobil sürücüsü Dursun Pilgi ile araçta bulunan Kerem Pilgi ve Orhan Pisil yaralandı. Patnos Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan sağlık durumu ağır olan Dursun Pilgi ve Kerem Pilgi, Ağrı Devlet Hastanesi'ne sevk edildiler. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Orhan Pisil ayakta tedavi edilerek taburcu edildi.

Kazada kendi yolunda seyir halinde olduğunu anlatan traktör sürücüsü İkram Uysal, "Ben kendi yolumda gidiyordum. Arkadan bir gürültü geldi. Sesle birlikte traktörümün komple savrulduğunu fark ettim. Hemen aracımı durdurup taksi içindekilere yardıma koştum. Çevreden gelen vatandaşlarla birlikte yaralıları araçtan çıkarmaya başladık. Hemen 112 Acil Servisi arayarak yardım talebinde bulunduk" dedi.

Hastaneye kaldırılan yaralıları görüntülemek isteyen basın mensuplarına yakınları tarafından sözlü tacizde bulunuldu ve fotoğraf çekimlerine izin verilmedi. Emniyet güçlerinin araya girmesi ile olay sona erdirildi.

Ağrı'ya sevk edilen hastaların yakınları, ambulans şoförü, doktor ve sağlık personelleri ile tartıştılar. Tartışma nedeni ile ambulans dakikalarca rötar yaptı.

AĞRI'DA TRAFİK KAZASI, 3 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2009 Cumartesi 10:56:00
Güncelleme :10 Ekim 2009 Cumartesi 12:11:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?