2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Patnos'ta türkü gecesi

PATNOS'TA TÜRKÜ GECESİ

Ağrı'nın Patnos Lisesi, öğrencileri tarafından hazırlanan Türkü gecesi beğeni topladı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü salonunda düzenlenen gecede öğrenciler, hem türkülerin öyküleri anlatılar hem de birbirinden güzel eserler seslendirildi. İlçe Kaymakamı Tuncay Dursun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Eskin Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı Fatih Işık, bazı okulların müdürleri ve kalabalık bir davetli topluluğun katıldığı program ilgiyle dinlendi.

'Cerrahpaşa' ve 'Asiye' adlı Türküleri seslendiren Okulun Matematik Öğretmeni Mehmet Binici, dinleyenlere duygulu anlar yaşattı. Gecenin sonunda bir konuşma yapan Okul Müdürü Fikret Ayaz, müzik öğretmenin olmadığı okullarında böyle bir etkinliğin yapılmasında emeği olan matematik öğretmeni Mehmet Binici ve Rehberlik Öğretmeni Vefa Arıkan'a teşekkür ettiğini söyledi.

PATNOS'TA TÜRKÜ GECESİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 18:53:05
Güncelleme :17 Ocak 2010 Pazar 00:38:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdullah toro IP: 188.41.12.xxx Tarih : 2.02.2010 20:03:56

çok başarılı buldum sonuna kadar izledim emrah kardeşimizin sesi çok güzeldi beyenilenlerin içinde oda bulunuyordu patnos lisesinde ne yetenekliler olduğunu herkes görsün türkü gecesi çalışanlarına ve tüm katkısı olan öğretmenlere gönülden tşk bir daha ki seneye yine yapılırsa iyi olur patnos lisesi kimse seni tutmaz yolun acık başarıların devamını diliyorum