5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Patnos'ta uyuşturucu operasyonu

Ağrı'nın Patnos ilçesinde sokakta uyuşturucu satan şahısların yakalanmasına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 14 kişiden 8'i tutuklanırken, 6 kişide tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Patnos Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla harekete geçen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Amirliği ekipleri, sokak satıcılarına yönelik yapılan Van, Erciş, Muş, Malazgirt ve Patnos'ta gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 14 kişi gözaltına alındı. Operasyonda 1 kilo 500 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken, 14 şüpheli mahkemeye sevkedildi.


Uyuşturucu satıcılarının telefonlarının dinlendiği ve uzun süre takip edildiği belirtilirken, operasyon için Ağrı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekibinden de destek alındığı bildirildi. Mahkemeye çıkarılan şahıslardan 8'i tutuklanırken, 6 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Tutuklanan H.K., S.L., M.B., S.E., Y.E., İ.C., H.D. ve E.K. adlı şahıslar Van Erciş Ağır Cezaevine gönderildi. Ayrıca tutuklananlar arasında İran uyruklu 1 kişinin de bulunduğu belirtildi.

İha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2009 Cumartesi 13:33:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?