2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Pay-Der lokali hizmete açıldı

PAY-DER LOKALİ HİZMETE AÇILDI

Ağrı'nın Patnos ilçesindeki gençler tarafından kurulan Patnos Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (PAY-DER) lokali düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Lokalin açılış kurdelesi AK Parti Ağrı Milletvekili M.Hanifi Alır ve Patnos Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi tarafından kesildi. Lokalin açılışının ardından davetlilere hitap eden Milletvekili M.Hanifi Alır, Patnos'ta derneklerin artması gerektiğini vurgu yaptı. Diğer ilçelerin Patnos'a göre daha avantajlı olduğunu belirten Alır "Patnos Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Patnos'ta bir ilki gerçekleştirdi. Geçen sene Patnos'ta bir fakülte kurulması için çabalarken rektör beyin bizden talep ettiği dernek sayısını bu derneğimizle arttırdık. Umarım bu sayı hızla artar. Ne kadar çok dernek olursa sesimiz o kadar gür çıkar" dedi.

Milletvekili Alır'ın konuşmasının ardından davetlilere hitap eden Patnos Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, Patnos'ta bir enerji birkiminin olduğunu söyledi. Patnos'ta görev yaptığı için kendini çok şanslı hissettiğini ifade eden Niyazi "Patnos'ta bir enerji birikimi var diyordum. Bu enerji birikimi meyvelerini vermeye başladı. Ben şanslı bir zamanda Patnos'ta kaymakam oldum onu da itiraf edeyim. Nedeni ise farkına varılmış bir ilçe çok kısa sürede geçmişte kıyaslanmayacak derecede çok büyük hizmetlerin alındığı bir ilçe haline dönüşmüştür. Sivil toplum örgütleri konusunda bu enerji ile bağdaşmayan gözleri ışıl ışıl parlayan ve her an başkalarının hayatlarının standartlarını yükseltmek isteyen gençlerin bulunduğu bir ilçedeyiz. İnşallah önümüzdeki günlerde bugünden başlamak suretiyle bu sayı artacaktır. Halis niyetlerle yola çıkan genci ile yaşlısı buraya bir araya gelmiş durumda. Derneğin açılışına katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Açılış, verilen kokteyl ile son buldu. Törene Dedeli Belde Başkanı Ekrem Geçer ve Patnoslu vatandaşlar da katıldılar.

PAY-DER LOKALİ HİZMETE AÇILDI
PAY-DER LOKALİ HİZMETE AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2010 Çarşamba 10:35:00
Güncelleme :21 Ekim 2010 Perşembe 14:42:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?