4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Polis karakolu okul oldu

Ağrı'da polis karakolu olarak kullanılan bir bina tadilattan geçirilerek okula dönüştürüldü.

Kazım Karabekir Mahallesi'nde bulunan Şehit Halis Çınar Polis Karakolu'nun boşaltılmasının ardından kullanılmayan bina İl Milli Eğitim Müdürlüğünün çabaları sonucunda anaokuluna dönüştürüldü.

Geçtiğimiz yıl şehir merkezine taşınan polis karakolu binası Emniyet Müdürlüğü tarafından İl Özel İdaresi'ne, daha sonra Vali Mehmet Çetin tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devir edildi. Bina, yapılan 78 bin 900 YTL harcama ile tadilata sokularak anaokuluna dönüştürüldü.

Anaokuluna dönüştürülen binada denetlemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Halit Yüce, Ağrı'da eğitim seviyesini maksimuma çıkaracaklarını belirtti. Yapılan çalışmalarda Ağrı Valisi Mehmet Çetin'den büyük destekler aldığını ifade eden Yüce "120 öğrenci kapasiteli okulumuz önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında faaliyete girecektir. Amacımız eğitim çıtasını yükseltmek ve çocuklarımıza daha iyi eğitim vermektir" dedi.

Öte yandan İl Milli Eğitim Müdürü Halit Yüce, İstiklal İlköğretim Okulu bahçesinde yapılan başka bir anaokulunun inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2008 Salı 17:09:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?