5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Polisten fakir ailelere yardım

POLİSTEN MUHTAÇ AİLELERE GİYİM VE KIRTASİYE YARDIMI

Ağrı'nın Taşlıçay İlçe Emniyet Amirliği tarafından dar gelirli ailelere giyim, öğrencilere de kırtasiye yardımında bulundu.

Türk Polis Teşkilatı'nın 166. kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde 30 polisin görev yaptığı 6 bin 180 nüfuslu Taşlıçay ilçesinde, tespit edilen yardıma muhtaç ailelere ve öğrencilere Taşlıçay İlçe Emniyet Amirliği'nce giyim ve kırtasiye malzemesi yardımı yapıldı. Polis-vatandaş diyalogunu daha iyi seviyelere çıkarmak için 30 polis memuru, kendi aralarında para toplayarak aldıkları yardım paketlerini tespit ettikleri ailelerinin kapılarına kadar götürerek teslim ettiler.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Taşlıçay İlçe Emniyet Amiri İbrahim Özdemir, Türk Polis Teşkilatı'nın 166. kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde ilçede bulunan fakir ailelere yardımları ulaştırarak her zaman vatandaşın yanında olduklarını göstermek istediklerini söyledi. Özdemir, "İlçe Emniyet Amirliği olarak bu faaliyetleri önümüzdeki yıllarda da gücümüzün yettiği ölçüde yapmaya çalışacağız. Emniyet Amirliği'nde görev yapan polis arkadaşlar kendi imkanları ile kırtasiye malzemeleri ve giyim malzemeleri paketleri hazırlayarak belirlenen fakir ailelere dağıttılar" dedi.

POLİSTEN MUHTAÇ AİLELERE GİYİM VE KIRTASİYE YARDIMI
POLİSTEN MUHTAÇ AİLELERE GİYİM VE KIRTASİYE YARDIMI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2011 Cuma 13:35:00
Güncelleme :9 Nisan 2011 Cumartesi 13:37:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?