5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Polisten hırsızlık uyarısı!

POLİS HIRSIZLIK OLAYLARINA KARŞI ESNAFI BİLGİLENDİRDİ

Ağrı'nın Taşlıçay İlçe Emniyet Amirliği Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık olaylarına karşı esnafı iş yerlerinde ziyaret ederek bilgilendiriyor.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, Taşlıçay esnafını tek tek dolaşarak hırsızlık olaylarına karşı bilgilendirerek, broşürler dağıttı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Taşlıçay İlçe Emniyet Amiri İbrahim Özdemir, polislerin çalışmasının hırsızlara karşı bir önlem olduğunu ifade etti.

Özdemir, "İlçe Emniyet Amirliğimiz tarafından hırsızlık olaylarına karşı vatandaşlarımızı bilgilendirmek, bilinçlendirmek ve duyarlı hale getirmek amacı ile broşür hazırlanmıştır. Hazırlanan broşürler vatandaşlarımıza, görevlilerimizce dağıtılmaktadır. Bu hususta vatandaşlarımızın da her zaman dikkatli olmalarını ve bu gibi konulara karşı duyarlı olup, şüpheli kişileri '155 Polis İmdat' telefonuna bildirmelerini istiyoruz. Böylece suçların azalması ve suçluların yakalanması daha kolay olacaktır. Vatandaşlarımızın bu konuda bize yardımcı olmasını istiyoruz" dedi.

POLİS HIRSIZLIK OLAYLARINA KARŞI ESNAFI BİLGİLENDİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2011 Perşembe 16:56:01
Güncelleme :25 Mart 2011 Cuma 19:16:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?