2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Ramazan etkinlikleri sona erdi

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ SONA ERDİ

Ağrı Belediyesi tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri sona erdi.

Ağrı'da 2 gün boyunca iftar sonraları Cumhuriyet Caddesi'nde devam ettirilen etkinlikleri vatandaşlar tarafından büyük ilgi görmüştü. Etkinliklerin son günü Ağrı Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen final ile sona erdi.

Uğur Böceği Ercan lakaplı Yalçın Özden ve ekibi tarafından sahnelenen, orta oyunu, meddah, Hacıvat ve Karagöz, kanto ve tiyatro gibi tamaşa sanatları izleyenlere keyifli saatler yaşattı. Program sonunda Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Yalçın Özden ve ekibini kutlayarak plaket verdi. Ağrı'da bir ilki gerçekleştirdikleri için oldukça mutlu olduklarını belirten Başkan Arslan "Tarihimizde var olan bir çok ilde her yıl sahnelenen tamaşa sanatlarını ilimizde ilk defa sahnelettik. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi bizi oldukça mutlu etti. Özden ve ekibini yaşattıkları için kutluyorum. Sirk ve tamaşa sanatları ile vatandaşlarımıza güzel bir Ramazan ayı yaşatmaya çalıştık" dedi.

Bir çok ilden teklif almalarına rağmen Ağrı'ya gelmeyi seçtiklerini bu etkinliklerin çok önemli olduğuna vurgu yapan Yalçın Özden "Ağrı'da çok eğlenceli ve güzel günler geçirdik. Buradan çok güzel anılarla ayrılıyoruz. Başkanımızı ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi. Programı Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, belediye başkan yardımcıları, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve vatandaşlar izledi.

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ SONA ERDİ
RAMAZAN ETKİNLİKLERİ SONA ERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2010 Salı 12:48:00
Güncelleme :7 Eylül 2010 Salı 13:33:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?