5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Şampiyonluk sevinci!

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Erim, Erzurum'da düzenlenen Kayaklı Koşu Türkiye Şampiyonası'nda derece kazanan sporcuları makamında ağırlayarak tebrik etti.

Erzurum Kandilli Kayak Tesislerinde düzenlenen Kayaklı Koşu Türkiye Şampiyonası'nda Ağrılı kayakçılar büyük bir başarıya imza attı. Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü M. Şafi Erim, kayakçıları kabul ederek başarılarından dolayı tebrik etti.

Son dönemde yapılan şampiyonlarda Ağrılı sporcuların yüzlerini güldürdüğünü belirten M. Şafi Erim, alınan sonuçların tüm spor camiasını sevindirdiğini ifade etti. Dünya Şampiyonası'ndan Ağrılı sporcuların boş dönmediğine değinen Erim, "Atletizm ile ilgili başarılar bizi son derece mutlu etmiştir. Ağrı'dan hem kız hem erkek takımımızın birlikte gideceği bir Dünya Şampiyonası'nın mutluluğunu yaşarken, Erzurum'da düzenlenen Türkiye Kayaklı Koşu Şampiyonası'ndan mutluluk verici haberler bize ulaştı.

Kayakçılarımız burada Türkiye şampiyonu oldu. Bu başarıya katkı sağlayan ve emeği geçen bütün kardeşlerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Şampiyonada sporcularımız 7 Türkiye birinciliği, 6 Türkiye ikinciliği, 3 Türkiye üçüncülüğü, 2 Türkiye dördüncülüğü ve 1 Türkiye beşinciliği kazandı. Aynı zamanda totalde en yakın rakibi olan Hakkari'ye 160 puan fark atarak Türkiye şampiyonu oldular. Biz bu sporcularımızı yürekten kutluyoruz. Bu sporcularımız için ne yaparsak yapalım haklarını ödeyemeyiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2012 Çarşamba 11:55:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?