2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Satranç turnuvası sona erdi

AĞRI'DA SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ

Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğü Lig Heyeti tarafından düzenlenen Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Satranç Turnuvası düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen ödül törenine Ağrı Vali Mehmet Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Koçak, Ağrı Gençlik Spor İl Müdürü Ayhan Yıldırım, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 3 kategoride 50 okuldan 150 öğrencinin katıldığı turnuva sonucunda küçükler kategorisinde Doğubayazıt Atatürk İlköğretim Okulu'ndan Furkan Şen birinci, Ağrı Merkez 75. Yıl İlköğretim Okulu'ndan Eyüp Oğur ikinci, Ağrı Merkez 100. Yıl Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'ndan Kadir Bulut üçüncü oldur.

Yıldızlar kategorisinde Doğubayazıt Fatih İlköğretim Okulu'ndan Ali Kosta birinci, Ağrı Merkez Şeref Saraçoğlu İlköğretim Okulu'nda Ömer Faruk Kaçar ikinci, Ağrı Merkez 75. Yıl İlköğretim Okulu'ndan da Osman Taşbulut üçüncü oldu. Gençler kategorisinde Ağrı Merkez Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Bedirhan Kahriman birinci, Ağrı Merkez Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Barış Çiftçi ikinci, Ağrı Merkez Şemsi Türkmen Anadolu Lisesi öğrencisi Gökhan Taşarsu ise üçüncülüğü elde etti. Dereceye giren öğrencilere madalya ve hediyelerini veren Ağrı Valisi Mehmet Çetin, daha sonra küçükler kategorisinde birinci olan Doğubayazıt Fatih İlköğretim Okulu öğrencisi Furkan Şen ile satranç oynadı. Maçı kazanan Vali Çetin, üzülen öğrenciyi teselli ederek tavsiyelerde bulundu.

Turnuvada dereceye giren öğrencilerin 20 Nisan'da Bursa'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'nda Ağrı'yı temsil edecekleri açıklandı.

AĞRI'DA SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ
AĞRI'DA SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2010 Cuma 13:26:04
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 13:41:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?