5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Savaş Ay Ağrı'da

SAVAŞ AY'DAN BAŞKAN ARSLAN'A ZİYARET

Gazeteci Savaş Ay, Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki gezisinin son gününde Ağrı'ya gelen ve Belediye Başkanı Hasan Arslan'ı ziyaret eden Savaş Ay, geçmiş dönemde yaptıkları ortak çalışmalar hakkında sohbet ettiler.

Doğubayazıt'ta yapılan A Takımı Savaş Ay Lisesi ve diğer okullarında yapımında emeği olan Savaş Ay'a teşekkür eden Başkan Arslan, bu tür çalışmalara çok ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. Savaş Ay'dan yeniden kendilerine yardımcı olmasını rica eden Başkan Arslan, "Geçtiğimiz yıllarda çok güzel işlere imza atarak eğitim sorununun çözümüne katkı sağladınız. Ancak istediğimiz seviyelere hala gelemedik. Bu yüzden yeniden bizlere yardımcı olmanızı istiyorum" dedi.

Başkan Arslan ile olan dostluğuna değinen Savaş Ay ise, Ağrı'nın her zaman kendisi için ayrı bir öneminin olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın Ağrı'da çok güzel işlere imza attığını, bunun gözle görülür hale geldiğini ifade eden Savaş Ay, "Başkanımızla birlikte yeni bir kampanya yapmaya çalışacağız. Geçmişte güzel işler yaptık. Yeniden iş adamlarımızdan destek toplayarak okul yapımı için çalışacağız. Bu konuda en kısa zamanda çalışmaya başlayacağız" şeklinde konuştu.

Yaklaşık 2 saat süren ziyaretin ardından Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ağrı'ya yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Savaş Ay'a plaket verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2011 Salı 11:57:04
Güncelleme :11 Ocak 2011 Salı 13:50:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?