2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Selzedelerin zor gecesi

SELZEDELER GECEYİ ÇADIRLARDA GEÇİRDİLER

Ağrı'da meydana selen sel felaketinin ardından selzedeler ilk gecelerini çadırlarda geçirdi.

Ağrı'da etkili olan sağanak yağış nedeni ile su gölüne dönen Ağrı şehir merkezinde 3 mahalle selle boğuşmaya devam ediyor. Ağrı 12. Mekanize Tugay Komutanlığı ve Kızılay bölgede çadırlar kurarken, selzedelere ilk yemeği Tugay Komutanı Tuğgeneral Turgay Bakkal ile Ağrı Vali yardımcısı Şamil Horasanlı verdi. Yemek dağıtımı sırasında vatandaşlarla sohbet eden Tuğgeneral Bakkal, yaşlı bir kadına 'Kaç Çocuğun Var' sorusuna 18 cevabını alınca oldukça şaşırdı. Kadına ne kadar pilav vereceği konusunda kararsız

kalan Bakkal, kadının elinde bulunan tabakları doldurup gülerek yaşlı kadını yolcu etti.

Ağrı ve ilçelerinde 265 çadır kurduklarını belirten Kızılay Ekip Başkanı İsmail Yağcı, 50 aileye kumanya yardımı yaptıklarını söyledi. Selzedelere 400 adet battaniye verdiklerini vurgulayan Yağcı, "İhtiyaca göre yardımlarımız devam edecek. Ağrı'da selzedelerle birlikte olmayı sürdüreceğiz" dedi.

SELZEDELER GECEYİ ÇADIRLARDA GEÇİRDİLER
SELZEDELER GECEYİ ÇADIRLARDA GEÇİRDİLER
SELZEDELER GECEYİ ÇADIRLARDA GEÇİRDİLER
İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2010 Perşembe 09:05:05
Güncelleme :13 Mayıs 2010 Perşembe 09:19:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
DENİZ ÇERİ ŞAKOLU IP: 88.251.22.xxx Tarih : 13.05.2010 10:55:06

selam aleyküm canım hemşerilerim tabıatin önune gecemeyız ama selin önune gecilebilir zamanında alınacak küçük tedbırlerle dsi ne işe yarar kimse ağrıda bılmez sonbaharda alınacak ufak bır tedbır bugun binlerce insanı yıkan sel bu kadar zarar vermezdı maddi  yönden yoksun olan halkımızı bırde sel yıkmıstır bütün fırat mahleli arkadaslarım ve aileme buyuk gecmiş olsun allah yardımcınız olsun ŞAKOLU.