5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Ses yarışması düzenlendi

Ağrı'da Halk Eğitim Müdürlükleri arası ses yarışması düzenlendi. Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen yarışmaya merkez ve ilçe Halk Eğitim Müdürlüklerinde kurs gören amatör sanatçılar katıldı.

İl Milli Eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen geleneksel Türk halk müziği amatör ses yarışmasında dereceye giren Özer Kurt, Oral Uçar (Eleşkirt) ve Sevda Turan'a (merkez) Halk Eğitim Müdürlüğü ekibine Vali Yarımcısı Cengizhan Yılmaz tarafından Cumhuriyet altını hediye edildi.

Davetlilerin saatlerce eğlendiği yarışmada birbirinden güzel eserleri seslendiren yarışmacılar jüri üyeleri karşısında ter döktüler.

Yarışma sonunda bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Koçak " Düzenlediğimiz bu yarışmada güzel eserler okuyan, dereceye giren bütün yarışmacıları tebrik ediyorum. Amacımız bu tür etkinliklerle hem vatandaşlarımıza güzel dakikalar yaşatmak hem de yarışmacıların kendilerini yetiştirmelerine yardımcı olmaktır. Halk Eğitim Merkezlerimizde açılan kurslar sayesinde kursiyerlerimiz kendilerini iyi bir şekilde eğitiyorlar. Umut ediyorum ki buralarda eğitim gören kursiyerlerimiz önümüzdeki yıllarda Türkiye'ye mal olmuş sanatçılar olarak karşımıza çıkarlar" dedi.

Yarışmaya Vali Yardımcısı Muhittin Gürel, Cengizhan Yılmaz, Jandarma Alay Komutanı Ufurk Tuncer, İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Koçak ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AĞRI HABER MERKEZİ / Kenthaber
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 10:03:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Nuray Akankan IP: 81.214.119.xxx Tarih : 10.03.2009 01:32:13

BU HABER EKSİK TAMAMLAYALIM .. BU YARIŞMANIN SPONSORU ÖZEL GÜVEN BAŞARAN HASTAHANESİ VE GÜVEN TIP MERKEZİ İDİ.. YARIŞMACILARA VERİLEN ÖDÜLLERİ CUMHURİYET ALTINLARINI ONLAR SPONSOR OLARAK ALDI.. AMA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TURGUT KOÇAK BÜTÜN OLAYI KENDİNE MAL ETMİŞ ..OZAMAN ADAMA SORARLAR DEĞİLMİ O PANKART NEDEN ORADA ASILI DİYE.. HERHALDE AĞRI İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN BASIN YAYIN VE HALKLA İLŞKİLER MÜDÜRÜ YAPTIĞI GAFIN FARKINA VARIRDA SPONSORLARINDAN EN KISA ZAMANDA ÖZÜR DİLER DİYE DÜŞÜNÜYORUM.. ÖYLE DEĞİLMİ SAYIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YILMAZ BEY,SPOSORLUK EMEK VE PARA İSTEYEN BİR OLAYDIR TEŞEKKÜRÜ HAK EDİYORLAR DEĞİLMİ ? SİZDE BENİMLE AYNI FİKİRDE DEĞİLMİSİNİZ SAYIN MÜDÜR BEY