2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Seyyar satıcı sorunu çözüldü

AĞRI'DA SEYYAR SATICI SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Ağrı'da ilk defa açılan Sabit Semt Pazarı hem esnafı ve de Ağrı'da yaşayanları oldukça mutlu etti.

İlk defa pazar yerinden alışveriş etmenin mutluluğunu yaşayan vatandaşlar, Eski Van Caddesi'nde uzun yıllar sonra seyyar satıcı sorununun çözülmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Ağrılılar Ağrı Belediyesi tarafından 7 bin 600 metre kare üzerine yapılan Türkiye'nin en büyük Sabit Semt Pazarı'na kısa sürede alıştılar. Pazardan dileği gibi alış veriş yapan vatandaşlar yetkililere teşekkür ederken, Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, çok kısa bir süre sonra şehrin üst kısmında bulunan seyyar satıcılar için yapılan sebze pazarının hizmete açılacağı müjdesini verdi.

Bu pazarın açılması ile seyyar satıcı sorununun tamamen biteceğini belirten Başkan Arslan "Yaptığımız adil kuralarla büyük bir problemi çözdük. Sıra kütüphane kavşağında bulunan seyyar satıcılarımıza geldi. Buradaki seyyar satıcılar için yaptığımız pazarı bitirdik. Kura çekimi sonrası bu seyyarlarımızda pazar yerine geçeceklerdir" dedi.

Ağrı Sabit Semt Pazarı'nın hizmete açılması ile birlikte yıllardır trafik akışının olmadığı Eski Van Caddesi için kolları sıvadıklarını ifade eden Başkan Arslan "Bu caddemizi yeniden düzenleyerek çok güzel bir cadde haline getireceğiz. İlimizin güzelleşmesi için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

AĞRI'DA SEYYAR SATICI SORUNU ÇÖZÜLDÜ
AĞRI'DA SEYYAR SATICI SORUNU ÇÖZÜLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2010 Salı 13:49:01
Güncelleme :20 Temmuz 2010 Salı 14:34:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fatma temel IP: 212.156.88.xxx Tarih : 25.07.2010 06:13:47

Ağrı da geç gelişen bir olay ama belediye başkanımızdan daha çok beklentimiz var