4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Sezer Milli gösteri maçıma davrt edildi

Diyadin ilçesinde ikamet eden 12 yaşındaki Sezer Yenigün'ün Milli Takım minikler gösteri maçına davet edildiği bildirildi.


Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından Temmuz ayında Van Futbol Köyü'ne gönderilen 1995 doğumlu miniklerin katıldığı 9 günlük eğitimde başarılı olan Sezer Yenigün, Milli takımın Macaristan maçı öncesi yapılacak olan minikler gösteri maçına davet edildi. Sezer Yenigün'ün 12 Eylül 2007 tarihinde İstanbul İnönü Stadyumu'nda oynanacak olan Türkiye-Macaristan A Mili takımlar müsabakasından önce gösteri maçında forma giyeceği bildirildi.


Milli Takımlar Doğu Anadolu Sorumlu Antrenörü Nejdet Gümüşemek, Futbol Köyü Projesi ile doğuda futbolun canlandığını belirterek, "Bundan sonraki dönemlerde Ağrı'daki kontenjanımızın artacağına inanıyorum" dedi.
ASKF Başkanı Erkan Kösedağ ise, proje kapsamında Ağrı'dan gönderdikleri 5 minikten birinin milli formayı giymesinden onur duyduklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2007 Cuma 00:33:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat savcı IP: 88.234.190.xxx Tarih : 8.09.2007 22:21:49

inşalah küçük kardeşimiz ilerde çok çok başarlı olur ağrıdanda bir güzel futbolcu cıkmış olur bu kuçuk kardeşime başarılar devamını dilerim