4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

SGK müdürlerinin Doğubeyazıt gezisi

Ağrı'da düzenlenen Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Bölge Koordinasyon Toplantısı'na katılan davetliler, Doğubayazıt ilçesini ziyaret ettiler.

Ev sahipliğini Ağrı İl SGK Müdürü Mehmet Yüce'nin yaptığı ve Erzincan SGK Müdürü Uğur Kaya, Erzurum SGK Müdürü Hulusi Bumin, Bayburt SGK Müdürü Aytaç Üzülmez, Gümüşhane SGK Müdürü Bilal Başer, Artvin SGK Müdürü Ekrem Gençoğlu, Ardahan SGK Müdürü Latif Şahin, Kars SGK Müdürü Abdulkadir Ayluçtarhan, Iğdır SGK Müdürü Fatih Görentaş ve Muş SGK Müdürü Necat Kanber'in katıldığı toplantı sonrası davetliler Doğubayazıt'a düzenlenen özel bir geziye katıldılar.

SGK Müdürleri, Doğubayazıt'taki İshak Paşa Sarayı, Ahmed-i Hani türbesi, Nuh'un Gemisi ve Meteor çukurunu gezdiler. Daha sonra Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından Doğubayazıt'ta kurulacak olan SGK Müdürlüğüne tahsis edilen ve her türlü donanımı hazır olan yerde incelemelerde bulunan konuklar Doğubayazıt'tan ayrıldı.

Ağrı il SGK Müdürü Mehmet Yüce, koordinasyon toplantısı amacının SGK'da yeni yapılanmayla ilgili olduğunu ve başarılı geçtiğini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2008 Çarşamba 09:22:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?