4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Siyasete gireceklere uyarı

Kardiyoloji Uzmanı Doktor Mustafa Erkul, yaklaşan belediye başkanlığı seçimleri için adayları uyararak, "Kalp rahatsızlığı olan siyasete girmesin" dedi.

Yerel seçimlerde siyasete atılacaklara uzman uyarısı geldi. Kardiyoloji Uzmanı Doktor Mustafa Erkul, "Adaylar seçim çalışmalarına başlamadan önce ilk görevleri bir kalp doktoruna gitmelidirler. Ondan sonra seçim çalışmalarına başlamaları gerekir. Siyasiler seçim çalışmaları için kendilerine dikkat etmeyeceklerdir. Siyasi çalışma için gece gündüz çalışacaklardır.

Stres, sıkıtı içinde olacaklardır. Bunun için kendilerine dikkat etmeleri gerekir. Kalp krizi geçirenlerin yarısı krizi geçirmeden önce hiçbir belirtiye rastlamazlar, ya da en azından hiçbiri belirtilerin farkına varamazlar. Bunun en önemli nedeni kalp krizi değişik yollarla meydana gelir. Ama yine de kalp krizi geçirmeden önce genel ve belli bazı belirtiler vardır, bunlara dikkat edin: Göğüste şiddetli ağrı, sıkışma üst gövdenizde rahatsızlık, nefes darlığı, soğuk terleme, mide bulantısı, ani aşırı halsizlik, yorgunluk" dedi

Recep Çirik / Ağrı KENTHABER
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2008 Cumartesi 01:08:04
Güncelleme :6 Aralık 2008 Cumartesi 19:45:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?