5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Sokak köpekleri sorunu çözülüyor

AĞRI'DA SOKAK KÖPEKLERİ SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, her geçen gün artan sokak köpekleri sorununu çözmek için hayvan barınağı yapmaya başladıklarını, bu proje ile tüm sokak köpeklerinin kısırlaştırılarak bu barınakta toplanacağını söyledi.

Ağrı'da mevcut sorunları çözmek için yeni projele ürettiklerini belirten Başkan Hasan Arslan, halkın özellikle gece saatlerinde büyük sıkıntılar yaşadığı sokak köpekleri sorununu çok kısa bir süre sonra çözeceklerini ifade etti.

Bu konuda Ağrı halkından kendilerine çok fazla talep geldiğine değinen Arslan "Bir çok vatandaşımız gece saatlerinde evlerine korkarak gidiyor. Bu projemiz yaklaşık 1 ay sonra başlayacaktır. Tüm sokak köpeklerimizi bir barınakta toplayarak vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde yürümelerini sağlamış olacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2009 Perşembe 15:08:02
Güncelleme :15 Ekim 2009 Perşembe 18:35:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Yigidin hası IP: 78.174.78.xxx Tarih : 17.10.2009 02:57:07

Başkanı Hasan Arslan, her geçen gün farklı bir şey geliyor senden...Yav senin halkın dışarda yatıyor sen köpekden bahsediyon...Herhaldle Panter emel'e yakın olmak için..bunları yapıyorsun..cehennemde herkesin bir saati varmış..Herkesin saati yavaş bir şekilde dönüyor..Hasan aslanın saati ise pervane gibi dönüyor. Ordan biri soruyo bu hasan aslanın saati niye böyle..Cevap veriyor..Ya diyor o dakka başı yalan söylüyor...Ve insanların haklarını yiyor..O yüzden buraya geldiği zaman ona pervane görevini yapacak.Hasan arslan titre kendine gel...