4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Sokak köpekleri tehlike saçıyor

Ağrı da havaların soğuması ile başıboş köpeklerin sayısı gün geçtikçe artarken köpeklerin vatandaşlarda saldırdığı belirtildi.

Ağrı'da her geçen gün sayıları artan sokak köpekleri bazı çocukların oyuncağı oldu. Bir çok köpekle aynı anda oyun oynayan çocuklar, cesaretleri ile vatandaşların ilgisini çekiyor.

Cumhuriyet Mahallesi'nde boş alanlarda yaşayan, cadde ve sokaklarda toplu halde gezen köpekler bir çok vatandaşı korkuturken, çocuklar içinde oyuncak haline geldi.

10 yaşında olmasına rağmen her gün köpeklerle korkusuzca oynadığını belirten S.A. adlı çocuk, köpeklerin kendisini tanıdığını söyledi. 8-10 köpekle aynı anda gezdiğini ve oynadığını belirten S.A. "Öğlene kadar köpeklerle oynuyor, daha sonra okuluma gidiyorum. Köpekleri çok seviyorum, bu yüzden okula gidinceye kadar tüm zamanımı onlarla geçiriyorum. Bazı vatandaşlar görünce korkuyor ve şaşırıyorlar ben bu duruma alıştım" dedi.

Belediye ekiplerinin sokak köpekleri ile mücadele etmemesini eleştiren bir çok vatandaş ise, bu nedenle evlerine ve iş yerlerine gitmek de zorluk çektiklerini özellikle gece saatlerinde köpeklerin tehlike saçtığını belirtti.

Recep Çirik / Ağrı KENTHABER
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 13:43:55
Güncelleme :26 Aralık 2008 Cuma 00:59:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Turn Beyaztaş IP: 88.252.17.xxx Tarih : 28.12.2008 13:28:28

Belediye başkanı ve millet vekilleri sağolsun. Bunlar normaldir köyde bu tür hayvanların olması kadar doğal ne olabilir. Memleketin en büyük köyü büyüklüğüne görede çok köpek olacaktır.