5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

SP Patnos'ta miting düzenledi

Ağrı'nın Patnos ilçesinde düzenlenen mitingde konuşan Saadet Partisi (SP) Belediye Başkan adayı Yahya Kılıç, seçilmesi halinde Patnos'un hizmetçisi olacağını söyledi.

İlçede miting tarih ve saatlerinin belli olmasından sonra belediye başkan adayları meydanlara inerek seçmenlere projelerini anlatmaya başladı. 28 Mart 2009 tarihine kadar her partiye iki miting hakkının verildiği ilçede, ilk miting SP Belediye Başkan adayı Yahya Kılıç tarafından düzenlendi.

Beylerbeyi Caddesi üzerinde seçmenlere hitap eden Kılıç, il genel meclis üyeleri ile belediye meclis üyelerini halka tanıttı. Hazırladıkları projeleri seçmenleriyle paylaşan Kılıç, seçilmesi halinde tüm kamu ve kuruluşlarla ortak çalışma yapıp ilçeyi çok iyi yerlere getireceklerini vaat etti. Kılıç, Patnos'ta doğup büyüdüğünü, sorunları iyi bildiğini belirterek, seçilmesi halinde Patnos'un hizmetçisi olacağını vurguladı.

Kalabalık bir gruba hitap eden SP Belediye Başkan adayı Yahya Kılıç'ın konuşmaları, sık sık 'Başkan Kılıç' sloganlarıyla kesildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 15:05:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
PATNOSLU IP: 78.187.45.xxx Tarih : 20.03.2009 18:39:39

İnşallah zafere az kaldı haydi bismillah