2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

SP'de toplu istifa!

AĞRI SP'DE TOPLU İSTİFA

Ağrı'nın Tutak Belediye Başkanı Bülent Osman Osmanağaoğlu ve 7 ilçe başkanı, teşkilatları ile birlikte Saadet Partisi'nden (SP) istifa ettiklerini açıkladı.

Özel bir kafeteryada basın toplantısı düzenleyen Tutak Belediye Başkanı Bülent Osman Osmanağaoğlu, beraberindeki ilçe başkanları ile birlikte partisinden istifa ettiğini söyledi. Bundan sonraki süreçte Numan Kurtulmuş ve ekibiyle birlikte hareket edeceklerini ifade eden Osmanağaoğlu, "Genel başkanımız ve ekibi gerçekten çok zor günler geçirdiler. Sonuç olarak bu noktaya gelindi. Bizler de bundan sonra genel başkanımızla birlikte hareket etme kararı aldık. Bu kararın tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Yaşanan gelişmelere çok üzüldüklerini dile getiren Osmanağaoğlu, partiden ayrılmalarının kendileri için kolay olmadığını vurguladı. Evlerinden zoraki bir şekilde ayrıldıklarına dikkat çeke Osmanağaoğlu, "Tabii ki böyle olmasını hiç istemezdik. Ancak başka çarenin kalmadığı ortadadır. Yeni oluşumun ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Ben ve 7 ilçe başkanımız teşkilatlarımızla partimizden istifa ediyoruz" şeklinde konuştu.

AĞRI SP'DE TOPLU İSTİFA
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2010 Salı 15:24:00
Güncelleme :12 Ekim 2010 Salı 18:52:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?