5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Stajyer öğretmenler yemin etti

AĞRI'DA ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARI

24 Kasım Öğretmenler Günü Ağrı'da düzenlenen programla kutlandı.

Ağrı Halk Eğitim Merkezi'nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program daha sonra Ağrı Milli Eğitim Müdürü Turgut Koçak'ın konuşmasıyla devam etti.

Öğretmenlerin bir ülkenin gerçek mimarları olduğunu belirten Koçak "Öğretmenler yetiştirdikleri öğrenciler aracılığıyla toplumu düzeltir, devleti güçlendirir, vatanı tehlikelerden korur. Bu bakımdan ülkemizin selameti de felaketi de öğretmenlere bağlıdır" dedi.

Ağrı Telekom Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan program çerçevesinde öğrenciler oynadıkları tiyatro oyunları ile izleyenlerden tam not aldılar. Özellikle geçtiğimiz yıllarda okul sobasını yakarken hayatlarını kaybeden Burçin Uysal ve Aysun Kayalar adlı öğretmenlerin hayatlarının anlatıldığı tiyatro oyununda birçok kişi gözyaşlarını tutamadılar. Tören programı stajyer öğretmenlerin yemin töreni ile son buldu.

Törene Ağrı Vali Vekili Murat Güven, Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ağrı İl jandarma Komutanı Albay ufuk Tuncer, Ağrı Milli Eğitim Müdürü Turgut Koçak ve Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erat katıldılar.

AĞRI'DA ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARI
AĞRI'DA ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2009 Salı 17:33:02
Güncelleme :24 Kasım 2009 Salı 22:19:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?