2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

STK'lardan Vali Çetin'e destek

AĞRI'DA STK'LAR VALİ ÇETİN'E DESTEK VERDİ

Ağrı'daki bazı sivil toplum kuruluşları, yaptıkları ortak açıklamada Ağrı Valisi Mehmet Çetin'in ilde uzun süre görev yapmasını istediler.

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği, Bakkal ve Bayiler Sebzeciler Esnaf Odası, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Ağrı Gazeteciler Cemiyeti'nin destek verdiği açıklama ATSO binasında gerçekleşti. Grup adına konuşan Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erat, Ağrı Valisi Mehmet Çetin'in yaptığı çalışmalarda bahsederek yapılan projelerin Ağrı için önemli olduğunu vurguladı. Vali Çetin'in Ağrı için bir şans olduğunu ifade eden Erat "Bizler Ağrı'daki önemli sivil

toplum örgütleri olarak sayın valimizin Ağrı'da uzun süre görev yapmasını istemek için toplandık. Son dönemde çıkması beklenen valiler kararnamesinde sayın valimizin isminin geçtiğini öğrendik. Valimiz Mehmet Çetin Ağrı için önemli projeler üzerinde çalışıyor. Bu projeler bitmeden gitmesini istemiyoruz" dedi.

Ağrı Valisi Mehmet Çetin'in halkla bütünleştiğini kurduğu diyaloglarla çok sevildiğini dile getiren ATSO Başkanı Mehmet Erat, "Bizler Ağrı Valisi Mehmet Çetin'in gitmemesi için çağrı yapıyoruz. Ağrı'nın böyle bir valiye ihtiyacı var. Sayın valimizin Ağrı'da kalarak uzun yıllar hizmet etmesini ve projelerini tamamlamasını bekliyoruz. Biz sivil toplum kuruluşları olarak bunu da deklere etmek istiyoruz. Bugün çalışan Ağrı Valisinin arkasında duruyorsak ilimize hizmet eden herkesin arkasında durmaya hazırız.

Ancak ilimize faydası olmayan zarar veren herkesin de karşısında durmaya devam edeceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2010 Salı 12:57:05
Güncelleme :9 Şubat 2010 Salı 14:59:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?