4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Taşlıçay'da asfalt çalışmaları

Taşlıçay İlçe Belediye Başkanlığı tarafından asfalt çalışmaları başlatıldı.

Belediye ve Karayolları Erzurum Bölge Müdürlüğü işbirliği ile Ağrı ve Doğubayazıt istikametindeki E-80 karayolunda bulunan bozuk bölgelerde asfalt çalışmaları başladı.

Belediye Başkanı Salih Arslan, ilçe merkezindeki caddeler üzerinde yapılan refüj çalışmalarını tamamladıklarını ve ardından da asfaltlama yapacaklarını söyledi. Başkan Arslan, "Karayolları Erzurum Bölge Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz işbirliği neticesinde çalışmalara başlamış bulunmaktayız, Taşlıçay halkının el ele vererek çalışmalara sahip çıkmalarını istiyorum. İlçemiz her geçen gün biraz daha modern bir görünüme kavuşuyor. Bizler de bunun için uğraşıyoruz. Asfaltlama çalışmalarını tamamlamadan tatile gitmeyeceğim. Kendi kendime öyle bir söz verdim. Her şey Taşlıçay için" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2008 Cuma 21:49:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal kaya IP: 88.230.28.xxx Tarih : 18.08.2008 23:46:19

sayın editör,size zahmet muhabirinize söyleyin her reklamı haber yapmasın...niye mi... asfaltı geçen sene valilik ve kaymakamlık yaptırdı ama başkanımız fırsatı kaçırmayıp ben yaptırdım dedi hava attı..başkan yaptırmadan izne gitmiyor madem asfalt yol yapımına ne kadar ödemiş onu söylesin de ondan sonra izne çıksın bari...son sözüm de ilçe kaymakamına...kaymakam bey sen tarafsızım diyorsun ama eserine sahip çıkmayınca millet hemen sahip çıkıyor...al sana bal gibi örnek..saygılar...