5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Taşlıçay'da çocuklar için proje

Ağrı'nın Taşlıçay İlçe Kaymakamı Mehmet Şamil Horasanlı, başlattıkları 'Düşümüz Bir Gün Eğlence' projesi kapsamında 5 bin öğrenciyi sırayla Ağrı'ya götürerek eğlendireceklerini söyledi.

İlçeye bağlı tüm köylerde okuyan ilköğretim okulu öğrencilerinin sırasıyla köylerinden alınarak önce ilçe sonra il merkezine götürüleceğini söyleyen Kaymakam Mehmet Şamil Horasanlı, öğrencilerin bu sayede hem gezeceğini hem de eğleneceğini ifade etti.

Horasanlı, proje kapsamında köylerinden alınan öğrenciler ile Taşlıçay Aş Evi'nde bir araya gelip sohbet ederek yemek yedi. Projeyle ilgili bilgi veren Horasanlı "Kaymakamlığımız tarafından başlatılan proje kapsamında tüm ilköğretim okulu öğrencileri düzenlenen takvime göre okullarından alınıp Ağrı'ya gezmeye götürülecektir.

'Düşümüz Bir Gün Eğlence' adını verdiğimiz projemiz bugün itibari ile başladı. Bugün buraya getirdiğimiz öğrencilerimiz ile akşam saatlerine kadar eğlendik. Öğrencilerimiz oyun salonunda eğlenerek, aşevinde yemek yedikten sonra Atatürk Kültür Salonu'nda pamuk şekerlerini yiyerek sinema keyfi yaşadılar. Bundan sonra getireceğimiz öğrencilerimiz de bu program çerçevesinde eğlenecektir. Tüm çocuklarımız özel bir gün yaşamaları için elimizden geleni yapacağız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 18:05:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?