5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Taşlıçay'da eğitim seferberliği

TAŞLIÇAY'DA EĞİTİM SEFERBERLİĞİ

Ağrı'nın Taşlıçay İlçe Kaymakamı Ercan Ateş tarafından başlatılan 'Umuda Yolculuk' projesi kapsamında yoksul gençlere dershane desteği sağladı.

Taşlıçay Kaymakamlığı, çeşitli nedenlerle devamsızlık yapan öğrencilerin okula kazandırılması çalışmaları ile birlikte üniversiteye hazırlanan yoksul gençlere de dershane desteği veriyor. Kaymakam Ercan Ateş, her fırsatta geleceğin güvencesi olarak tanımlanan gençlere verilebilecek en büyük güvencenin, onlara sahip çıkıldığını göstermek olduğunu söyledi. Bir gurup genci kabulünde sohbet eden Ateş "Karanlıkların üzerine bir güneş gibi doğacak olan geleceğimizin büyük insanları, mutlu yarınların mimarları olan azimkar gençlerimizin bu günden desteklenmeleri gerekmektedir. Eğitim yolunda ekilen her tohumun daha uygar bir Türkiye için yeşerip çiçekler açacağına inanıyorum. Bu düşüncelerle başarılı olan yoksul gençlerimizin talep etmiş oldukları dershane desteğini kendilerine vereceğiz. Var gücüyle çalışan öğrencilerimize kapımız sonuna kadar açıktır. Gençlerimizin bunu değerlendirmelerini istiyorum" dedi.

Maddi imkansızlıkları nedeniyle dershaneye gidemeyen ve yeterli kaynak bulamayan öğrenciler ise "Sayın kaymakamımız, çocukların ve gençlerin geleceğe kazandırılması amacıyla çeşitli çalışmalara imza atarak ilçemizde örnek bir eğitim seferberliği yürütüyor, her şeyden önemlisi bizlere güveniyor. Kaymakamımıza teşekkür ederiz" dediler.

TAŞLIÇAY'DA EĞİTİM SEFERBERLİĞİ
TAŞLIÇAY'DA EĞİTİM SEFERBERLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2009 Çarşamba 15:30:03
Güncelleme :28 Ekim 2009 Çarşamba 16:43:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?