4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Taşlıçay'da temizlik kampanyası

Taşlıçay ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan temizlik kampanyası çerçevesinde, ilköğretim okulu öğrencileri çöp topladı.

İlçe merkezinde yapılan çevre temizliğine Belediye Başkanı Salih Arslan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Konyar, Milli Eğitim Şube müdürleri Yusuf Bozkuş ve Ali Kaya ile Mehmet Akif, Yuvuz Selim ve Atatürk ilköğretim okullarının öğretmen ve öğrencileri katıldı. Öğretmenlerinin denetiminde cadde ve sokaklarda çöp toplayan öğrenciler, bazı iş yerlerine de uyarıcı el ilanları astı.

Üzerinde 'İş yerini temiz tut, müşterin çok, kazancın bereketli olsun' yazısı bulunan el ilanlarını dükkanların camlarına asan öğrenciler, böylece hem esnafı hem de diğer vatandaşları uyardıklarını söyledi. Öğrencilerin gösterdiği örnek davranıştan mutluluk duyduklarını belirten Belediye Başkanı Salih Arslan, herkesi çevre konusunda duyarlı olmaya davet etti. Başkan Arslan, "Taşlıçay'ı gelecek nesillere temiz ve yeşil olarak bırakmak istiyoruz. Bunu da ilçede oluşturacağımız bir bilinç ile gerçekleştireceğimize inanıyorum. Geleceği bizlerden devralacak olan gençlerde bu bilincin oluştuğunu görmek beni oldukça sevindirmiş ve mutlu etmiştir. Bana bu sevinci ve mutluluğu yaşatan tüm öğrencilerimize ve onlarda bu bilincin oluşmasını sağlayan öğretmenlerimize teşekkür ederim" dedi.

.
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2008 Salı 16:30:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?