1
Mayıs
2024
Çarşamba
AĞRI

Taziye evinin temeli atıldı

Ağrı Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Kazımkarabekir Mahallesi Beşevler semtinde yapımına başladığı iki taziye evi ardından, Alpaslan Mahallesi'nde inşa edeceği taziye evinin de temelini attı.

Alpaslan Mahallesi'ndeki taziye evinin temel atma törenine Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Alpaslan Mahalle Muhtarı Feshi Karakol, Mahalle Camii İmamı Mehmet Zeki Polat, yer tahsisinde bulunan Mehmet Sakar ve mahalle sakinleri katıldı. Alpaslan Mahallesi'ne hizmet verecek olan taziye evinin temel atma töreninde konuşan Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, şehirde yapımına başladıkları 12. taziye evinin temelini attıklarını ifade etti.

Arslan, "Bir ay sonra taziye evimizin inşaatı bittikten sonra açılışını yapacağız. Ağrı halkı hizmetin en iyilerine layıktır, Ağrı Belediyesi olarak 18 mahallenin hepsine bilgi evi, toplantı evi ve taziye evi yaparak çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnşallah sizlerin dualarıyla Ağrı ilimize daha güzel hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Kentte 12. taziye evinin yapımı halkımıza hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

Alpaslan Mahalle Muhtarı Feshi Karakol ise "Mahallemize taziye evi temeli atılmasında katkı veren Belediye Başkanımız Hasan Arslan'a mahallemiz adına teşekkür ederim." dedi.

Temel atma sırasında okunan dualarla birlikte Belediye Başkanı Arslan tarafından taziye evinin temeline ilk harç döküldü. Atılan betonun ardından 12'nci taziye evinin inşaat çalışmalarına başlandı.

CHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2013 Salı 13:23:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?