2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Tedavi için yardım bekliyor

Ağrı’da bitkisel hayat yaşayan 11 yaşındaki kız çocuğu, sağlığına kavuşmak için hayırseverlerin yardımını bekliyor.

Kazım Karabekir Mahallesi’nde ikamet eden 7 çocuklu Özmen ailesinin 11 yaşındaki kızı Leyla, 6 ay önce beyninde damar tıkanması sonucu bitkisel hayata girmesi nedeniyle yürüyemiyor, konuşamıyor, ağlıyor.

Anne Makbule Özmen,, neredeyse bütün fiziksel fonksiyonlarını yitirmiş durumda olan kızı Leyla'nın tedavisi için hayırsever vatandaşlardan gelecek yardımları bekliyor. 6 ay önce beyninde damar tıkanması yüzünden felç geçirdiğini anlatan anne, “Kızımı iyi etmek için bütün doktorlara götürdüm, ancak hiçbir tedaviye cevap vermedi. En son Erzurum’daki doktor, kızımı bir kez daha kontrole getirmem gerektiğini söyledi, ama maddi imkanlarımız olmadığı için götüremedik. Gün geçtikte masrafları artıyor. Eşim yaz aylarında hamallık yapıyor, kış aylarında iş bulmadığı için evde benimle birlikte Leyla’ya bakıyor. Komşuların yardımları ile geçimizi sağlıyoruz."

Kızının gözlerinin önünde günden güne eridiğini görmekten kahrolduğunu ifade ederek, “Kızım, ölüme adım adım yaklaşıyor. Tedavi edecek maddi gücümüz yok. Ağlamaktan başka bir şey gelmiyor elimizden” diye konuştu.

 

AĞRI HABER MERKEZİ
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2010 Perşembe 10:05:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?