4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Telefon santralleri yenileniyor

Türk Telekom Ağrı İl Müdürü Abdulselam Kılıç, santral kurma çalışmalarının bittiğini söyledi.


Ağrı merkez, ilçe, belde ve köylerdeki santrallerin belli bir program dahilinde değiştiğini belirten Abdulselam Kılıç, yapılan çalışmaların ardından, aranan numaraların ekrandan görülebileceğini söyledi.

Kılıç, abonelerin büyük imkanlardan yararlanacağını belirterek, "Ağrı'daki bütün kırsal santralleri belli bir program dahilinde tamamen değiştiriyoruz. Ekiplerimiz yoğun bir şekilde çalıştı. Ağrı'daki mevcut kırsal santraller değişti.

Santrallerin değişmesiyle birlikte, buradaki abonelerimiz hem geniş internet erişimine kavuşmuş olacak, hem de santralin geniş özelliklerinden de faydalanmış olacaklar. Abonelerimiz sesli posta, sınırsız SMS gönderebilecek, ayrıca ekranlarında arayan numarayı görebilecek, kendisi dışarıyı aradığında numarası da görülebilecek.

Bu özellik Ağrı ve bağlı yerleşim birimlerinin tamamında bitme aşamasına geldi. Bunun dışında detaylı faturalarda alabilecekler" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2008 Pazartesi 18:30:47
Güncelleme :18 Ağustos 2008 Pazartesi 19:41:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İnan MIZRAK IP: 212.175.130.xxx Tarih : 19.08.2008 10:35:04

Ağrımız için güzel bir hizmet.keşke her kurumda senin gibi iş yapabilen,Ağrıyı ve insanını sevenler olabilseydi.Patnosun Gurur verici İnsanlarından Birisin.Dayı Sana Kolay Gelsin.Hayırlı İşler.İnan MIZRAK-Bakırköy Adalet Sarayı-Savcılık kalemi