4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Telekom 15 bin kitap dağıttı

Türk Telekom Ağrı İl Müdürlüğü, öğrencilere 15 bin kitap hediye etti.

Cumhuriyet İlköğretim Okulunda başlatılan dağıtım törenine İl Valisi Mehmet Çetin ve Türk Telekom İl Müdürü A.Selam Kılıç katıldı. Okul bahçesinde düzenlenen törende konuşma yapan Türk Telekom İl Müdürü A.Selam Kılıç "Ağrı il ve ilçelerinde bulunan okullara 46 eserden oluşan 15 bin kitap dağıtacağız. Bilgi çağı olarak adlandırılan çağımızda kalkınmanın eğitimli ve bilgili insanlarla olacağı kaçınılmaz bir gerçektir. Bu ilkeden hareketle Türk Telekom eğitime büyük önem vermekte ve gün geçtikçe bu husustaki desteği devam edecektir" dedi.

Törende kitapları dağıtmadan önce öğrencilerden "Bu kitapları okuyup bitireceksiniz, ondan sonra bana gelerek yeni kitaplar isteyeceksiniz" sözünü vermelerini isteyen Vali Çetin'e öğrenciler söz verdi. Her şeyin ilimle başladığını belirten Vali Çetin "Kitap insanoğlu için bir hayattır. İyiliklerin, başarının anahtarı okumaktır, kitaptır. Hayatta her şey ilimle başlar. İlimsiz kalmış bir millet, tükenmiş bir millettir. Bu kitapları hepinizin okumasını istiyorum. Kitaplarınız bittikten sonra gelin bana, ben size yeni kitaplar vereceğim" dedi.

Kitap dağıtım töreninde Ozanlar Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) öğrencisi Gülsüm Al isimli öğrenci Vali Çetin'den okul bahçelerine park kurulmasını istedi. Vali Çetin Milli Eğitim Müdürü Turgut Koçak'a talimat vererek parkın en kısa zamanda kurulmasını istedi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 17:24:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?