2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Trabzonlu gazeteciler Ağrı'da

TRABZONLU GAZETECİLER AĞRI'DA

Ağrı Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC) konuğu olarak Ağrı'ya gelen Trabzonlu gazeteciler Belediye Başkanı Hasan Arslan'ı makamında ziyaret ederek Trabzonspor forması hediye ettiler.

AGC ile kardeş cemiyet olmak ve diyalogları geliştirmek adına 3 gündür Ağrı'da olan Trabzon'da görev yapan 15 gazetecinin ziyaretlerinin son durağı Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan oldu. Sıkı bir Trabzonsporlu olan Arslan'a bir sürpriz yapan gazeteciler, yanlarında getirdikleri '61 Hasan Arslan' yazılı formayı Başkan Arslan'a takdim ettiler. Formayı görünce oldukça sevinen Başkan Arslan, formayı odasının girişine asarak teşekkür etti.

Gezileri hakkında Arslan'a bilgiler veren Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun Ata, Ağrı ile bundan sonra sıkı bir ilişki sürdüreceklerini ifade etti. Bu gezinin Trabzon ayağının da olduğunu vurgulayan Ata "Bizler Ağrı'ya gelerek 3 gün burada misafir olduk. Bir de bunun Trabzon ayağı olacak. Ağrı'dan gelecek gazeteci kardeşlerimizle Ağrı ile Trabzon arasında bir köprü oluşturacağız. Gezimiz süresince bizi çok iyi ağırlayan ve yanımızda olan tüm meslektaşlarımıza ve Ağrılılara teşekkür ediyorum" dedi.

Küçük yaşlardan beri Trabzon taraftarı olduğunu vurgulayan Ağrı Belediye Başkanı saHasan Arslan, bu yüzden Trabzon'un kendisi için yarı bir önemi olduğunu belirtti. Bu ziyareti çok anlamlı ve olumlu bulduğunu dile getiren Başkan Arslan "Umarım bu ziyaretler karşılıklı devam ederek sürer. Bizler Ağrı halkı adına Trabzonlu kardeşlerimizi her zaman ilimizde misafir etmek isteriz. Bizlerde en kısa sürede Trabzon'a geleceğiz. İlişkilerimizi artırarak devam ettirmek her iki il adına güzel olacaktır. Emeği geçen ve bu buluşmayı sağlayan herkese teşekkürler" şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda tüm misafirlerine plaket ve değişik hediyeler veren Başkan Hasan Arslan, Trabzonlu gazetecilerle toplu fotoğraf çektirdikten sonra kapıya kadar geçirerek yolcu etti.

TRABZONLU GAZETECİLER AĞRI'DA
TRABZONLU GAZETECİLER AĞRI'DA
TRABZONLU GAZETECİLER AĞRI'DA
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2010 Pazartesi 15:21:02
Güncelleme :11 Ekim 2010 Pazartesi 16:44:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?