5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Trafik Haftası kutlamaları

Ağrı Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü tarafından 'Karayolu Trafik Güvenlik Haftası' nedeni ile program düzenlendi.


Ağrı Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen programa katılan öğrencilere, slayt gösterilerle trafik kuralları ve hataları hakkında bilgiler verildi.

Törende konuşan Ağrı Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlü Hüseyin Mete Evin, trafik sorununun ancak vatandaşlarla el ele verilerek çözülebileceğini söyledi. Trafik probleminin genel bir sorun olduğunu dile getiren Evin "Trafik sorunu genel bir sorundur.

Sorunların çözümü için sadece trafik ekipleri yetmez herkesin bu konuda duyarlı olması gerekir. Bu sayede bütün sorunlar çözüme kavuşur. Bugün de burada düzenlediğimiz etkinlikler ile trafikte kullanılan bütün levhaları tanıtıyoruz. Özellikle öğrencilerinde bu konuda bilgilenmesi çok önemlidir" dedi.


Yapılan konuşmaların ardından tören Ağrı Emniyet Müdürü Naci Kuru'nun okullarda 'Okul Geçiti Görevlisi' uygulaması kapsamında 58 öğrenci ile 15 öğretmene sertifika vermesi ile son buldu.

İha
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2009 Salı 16:16:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?