2
Mayıs
2024
Perşembe
AĞRI

Trafik sorunu masaya yatırıldı

AĞRI'DA TRAFİK SORUNU KONUŞULDU

Ağrı Emniyet Müdürü Naci Kuru, kentteki trafik sorunu ile ilgili fikir alışverişinde bulunmak üzere mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Ağrı Polisevi'nde yapılan toplantıya birim amirleri ile birlikte gelen Naci Kuru, trafik sorununun Türkiye sorunu olduğunu söyledi. Bu problemin çözülmesi için herkesin kendilerine yardımcı olmasını isteyen Kuru, "Ağrı Belediyesi tarafından yapılan semt pazarları ile ilimizdeki trafik akışında ciddi rahatlama oldu. Ancak okulların açılması ile birlikte trafik akışı yine hızlandı. Bizler bu konuda neler yapabiliriz? Bunu araştırıyoruz. Herkesin görüşünü dikkate alıyoruz. Ağrı merkezde 04 plakalı 27 bin 136 araç bulunuyor. Bu rakam az bir rakam değil" dedi.

Konuşmasının ardından Ağrı merkezde bulunan 18 mahalle muhtarı ile fikir alışverişinde bulunan Emniyet Müdürü Naci Kuru, bu toplantılara devam edeceğini belirtti.

AĞRI'DA TRAFİK SORUNU KONUŞULDU
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2010 Çarşamba 11:41:03
Güncelleme :6 Ekim 2010 Çarşamba 11:44:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Turan Beyaztaş IP: 88.227.37.xxx Tarih : 6.10.2010 22:03:27

Trafiğin çözümü çok basit yollarda çift yönlü park normal kural gereği izin verilmeyecek. Beceriksiz bol laf ve görüntü boyaması yapan belediyenin otopark yerleri tahsis etmesi şart. Bir defa kaldırımlardan derma çarpma kulibeleri kaldırım esnafın kaldırımı işgal etmesine engel olursanız vatandaş yolda yürümez. Tabi sizler yolda yürümeyip sürekli arabada gelip gititğiniz için bilmezsiniz. Tabi yollarda yol olsa. Eski köy yolları daha iyidir. Birde  köy yollarını bozmak için ihaleye verilmiş köy yolunu bozan üç kağıtcı firma çok güzel bozmuş vatandaş eski yolunu arıyor....