4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

'TTNET Vitamin' tanıtıldı

Ağrı Türk Telekom Müdürlüğü, öğrenci ve öğretmenlere yönelik 'TTNET Vitamin' adlı projenin tanıtım toplantısı düzenledi. 

Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda yapılan tanıtımda bir konuşma yapan Ağrı Türk Telekom Müdürü Abdulselam Kılıç, Türk Telekom'un her zaman öğretmen ve öğrencilerin yanında olduğunu ifade ederek, "Bilgi çağı olarak adlandırılan çağımızda kalkınmanın ve rekabetin bilgi ile donatılmış eğitimli insanlar olacağı kaçınılmaz bir gerçektir. Bu gerçeklikler içerisinde Türk Telekom olarak her zaman eğitimin destekçisi olacağız" dedi. 

Projenin tanıtımı slayt gösteriler eşliğinde yapıldığı tanıtımda bir konuşma yapan Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi (A.Ş.) Satış Eğitim Yöneticisi Elif Cansu Özlen ise, sinevizyon eşliğinde yapılan sunumda 'TTNET Vitamin'in öğrenciler ve öğretmenler için yeni müfredata yönelik derslere destek olarak hazırlanmış bilgisayar destekli eğitim etkinliği olduğunu söyledi. TTNET Vitamin'in 4,5,6,7 ve 8. sınıflarda Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler, Fen ve Teknoloji derslerini kapsadığını belirten Özlen, "TTNET Vitamin, Milli Eğitim Bakanlığı'nın yeni müfredatına uyumlu ders kitaplarına destek niteliğinde bilgisayar destekli eğitim tekniklerini içerir. Öğrenciler ders çalışırken gerekli gördükleri yerlerde 'TTNET Vitamin'den faydalanabilirler. Vitamin'deki 3 boyutlu ve sesli konu anlatımları, canlandırmalar, geribildirim veren etkileşimli alıştırmalar, öğrencilerin derslerini daha iyi anlamalarına yardımcı olacak. Sınıfta anlayamadıkları konuları internetin olduğu herhangi bir yerden tekrar etme olanağı bulacaklar. Tekrar ederken eğlenecek, eğlenirken öğrenecekler" dedi. 

Türk Telekom Ağrı Müdürlüğü tarafından düzenlenen tanıtım sonrasında katılımcı öğretmenlere tanıtım dosyası ve çanta hediye edildi. 

Tanıtıma Ağrı Vali Yardımcısı Muhitin Güler, Hamur Kaymakamı Cengizhan Yılmaz'ın yanısıra çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2008 Pazar 11:22:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?